Icare Verpleging & Verzorging

https://www.icare.nl/

Hospital & Health Care

View Employees from Icare Verpleging & Verzorging

Company Information

Headquarters
Netherlands
Founded in
2000
Employees
1,001 - 5,000( View All )
Speciality
parkinsonthuisbegeleidingintramuraalwonen met zorgouderengeneeskundenursinghomecareverplegingverzorgingpersoonlijke verzorgingwondzorgwijkverplegingdementiecvacopdpallatieve zorggespecialiseerd verpleegkundige zorgverpleegkundig specialist
Overview
Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat erin zit. Icare doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen bereikbaar te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Onze droom is dat met Icare iedereen meer betekenisvol is voor een ander. Iedereen doet ertoe en iedereen doet mee. Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis, als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk functioneren in de huizen. Met een totaalaanbod van diensten op het gebied van verzorging en verpleging helpen wij onze klanten om middenin de samenleving te blijven staan. Icare is actief in Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Bij Icare hebben we een Shared Governance structuur. Dit houdt in dat je als verpleegkundige en verzorgende volop kansen krijgt om in vak- en kwaliteitsgroepen mee te denken en mede besluiten te nemen over zorginhoudelijke thema’s (Zorgdossier, Hygiëne, Medicatieveiligheid, Veilig melden, Zorgvisie, Overdracht, Excellente zorg). Kern van de Shared Governance kwaliteitsgroepen is dat professionals verantwoordelijk zijn voor het eigen handelen en het resultaat daarvan. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen, moet de professional zicht hebben op en zeggenschap hebben over het eigen handelen en eigen werkprocessen. Ben jij zo’n zorgprofessional die invloed wil hebben over het beleid in het bedrijf en de toekomst van de zorg? Dan ben je bij Icare hartelijk welkom om jouw kennis en inzicht met je collega’s te delen. Kijk op https://www.werkenbijicare.nl/ voor de actuele vacatures!
Departments

Icare Verpleging & Verzorging has 1,000+ contacts, the majority of which in AroundDeal database are in Healthcare Services.

image

Sign Up to View Icare Verpleging & Verzorging’s Top Employees

5 free contacts every month.

Start with AroundDeal For Free!

Use AroundDeal to build prospect lists in 1 click.

5 free contacts every month.

Get Contact Info for All Employees

Employees:

image
Karen Verheij

Manager Service Center

image
Thijs Boer

wijkverpleegkundige niveau 5

image
Jeannette Seigers

Projectleider Reorganisatiebureau


image
Ina Koekoek

HR adviseur Facilitaire Zaken

image
Gertrude Wink

Wijkverpleegkundige PG-team en Casemanager Dementie