Projectmanagementbureau Gemeente Amsterdam

http://www.amsterdam.nl/pmb

Management Consulting

View Employees from Projectmanagementbureau Gemeente Amsterdam

Company Information

Headquarters
Netherlands
Founded in
1990
Employees
201 - 500( View All )
Speciality
ProjectmanagementProcesmanagementProgrammamanagementWibautgroepPlanning & StructureringBouwmanagementMaatschappelijk Vastgoed
Overview
Het Projectmanagementbureau is een onafhankelijke specialist in het managen van complexe stedelijke en sociale vraagstukken in Amsterdam en omgeving. Daarnaast richt het PMB zich ook op opdrachten buiten deze sectoren, die dezelfde complexiteit kennen en een projectmatige aanpak vragen. PMB levert mensen die projectmatig werken en sturen op het resultaat dat u wilt bereiken. Het PMB doet dit voor opdrachtgevers als stadsdelen en diensten van de gemeente Amsterdam en gemeenten uit de regio. Ook biedt het PMB u specialismen als planningsadvies, bouwmanagement, risicomanagement, projectaudits, nazorg na incidenten en organisatie van evenementen. Het PMB werkt bedrijfsmatig en marktconform. Door lage overheadkosten kunnen wij concurrerende tarieven bieden. Bestuurlijke besluitvorming en de publieke zaak Het PMB kent de weg binnen de gemeentelijke organisatie, heeft ervaring met ingewikkelde besluitvormingsprocessen en dient de publieke zaak. Samen met de opdrachtgever Met oog voor de omgeving werkt het PMB vol overgave samen met de opdrachtgever aan het best haalbare resultaat. Kwaliteit Het PMB heeft een beoordelingssystematiek van project en medewerker, een uitgebreid pakket aan opleidingen en veel mogelijkheden tot kennisdelen. Wat heeft u nodig Wij overleggen met u over de gewenste capaciteit en de specialisten die voor uw project nodig zijn. Het PMB zet haar mensen in op basis van expertise en capaciteiten.
Departments

Projectmanagementbureau Gemeente Amsterdam has 258 contacts, the majority of which in AroundDeal database are in Project and Programme.

image

Sign Up to View Projectmanagementbureau Gemeente Amsterdam’s Top Employees

5 free contacts every month.

Start with AroundDeal For Free!

Use AroundDeal to build prospect lists in 1 click.

5 free contacts every month.

Get Contact Info for All Employees

Employees:

image
Maartje Dingemans

Sen. Projectmanager Klaprozenbuurt

image
Erik Bijsterbosch

Medior Projectmanager Kop Zuidas

image
Marlies Boon

Assistent projectmanager


image
Madelon Post

Jr. Projectmanager Amstel III