Company Information

Headquarters
Netherlands
Founded in
-
Employees
501 - 1,000( View All )
Speciality
AnesthesiologieCardiologieChirurgieDermatologieGeboortezorgGynaecologieGipskamerIntensive CareInterne GeneeskundeKindergeneeskundeLonggeneeskundeMedische PsychologieNeurologieOogheelkundePijnbestrijdingPlastische chirurgieRadiologieReumatologieUrologieParamedische Dienst
Overview
Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden en 19 specialismen. Het ziekenhuis heeft 2 poliklinieken, de polikliniek in Tiel en de Barbara-polikliniek te Culemborg, en speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg in de regio midden-Betuwe. In ons ziekenhuis heerst een plezierige en informele sfeer voor zowel patiënten en bezoekers als voor de ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers. Centraal staat het verlenen van kwalitatief uitstekende patiëntenzorg. 
De missie van Ziekenhuis Rivierenland: De patiënten uit onze regio (maar ook daarbuiten) kunnen rekenen op een breed pakket aan ziekenhuiszorg van constante, hoge kwaliteit in een veilige en gastvrije omgeving, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De organisatie is ondernemend en staat midden tussen de andere zorgaanbieders van de regio Rivierenland. Ziekenhuis Rivierenland, hét Mensenziekenhuis. 
Wij zijn van mening dat zorg niet begint en eindigt in het ziekenhuis; daarom werken wij nauw samen met huisartsen, met verloskundigen, met thuiszorgorganisaties en met verzorgings- en verpleeghuizen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat alle hoogwaardige zorg direct beschikbaar blijft en nóg beter wordt.
search

Sign Up to View Ziekenhuis Rivierenland Tiel’s Top Employees

Instant access. Cancel anytime

Start with AroundDeal For Free!

Use AroundDeal to build prospect lists in 1 click.

Instant access. Cancel anytime

Get Contact Info for All Employees

Employees:

static-employee
Walter van Harmelen

Obstetrician & gynaecologist

static-employee
Mathijs Huibers

Senior Systems Engineer

static-employee
Yvonne van Santen

Doktersassistente Polikliniek Interne Geneeskunde


static-employee
Svetlana Orlova

Manager Finance & Control

static-employee
Michel Parie

Manager financiële en salarisadministratie